Registrering og forsikring

Kjøp av bil er tryggere og enklere hos oss!


 Du som kunde trenger ikke å legge stor vekt til dokument arbeid med forbindelse av omregistrering, forsikring, eller finansiering. Vi har importert alle nødvindige systemer i lokalen hos oss og vi kan hjelpe deg med finansiering og forsikring etter din behov. Vi oppbevarer skilter i vårt lager og leverer bilen med skilt uavhengig av trafikkstasjon åpningstider.

statens-vegvesen-logo-farger

Omregistrering:


Vi samarbeider tett med Statens Vegvesen og benytter Autosys for en enkel og trygg håndtering av omregistrering av kjøretøy. Elektronisk salgsmelding gjør prossesen raskere og tryggere. Det som du gjøre er bare kun å godkjenne salgsmeldingen med å logge deg inn med Bank ID på Din side i vegvesen.no ved kjøp av bil.

Bilforsikring:

Du kan enten forsikre bilen din selv eller at du

benytter deg til vårt tilbud på rimelig bilforsikring. Vi kan også hjelpe deg med å sende inn forsikring og stiller garantien på forsikring.

Billån:

Vi har samarbeid med finansieringsselskaper som Svea Finans og Nordea Finans, som gjør det enkelt for deg å finansiere kjøpet av din drømmebil med egenandel fra 0,0 kr. Enten du trenger billån eller ønsker å spre betalingen over tid, hjelper vi deg med å finne den beste løsningen.

Kontakt oss:


Tlf: 38 79 57 50 ,  Direkte:  94 24 23 22

Epost: bilsalg@grimstadbruktbil.no


Åpningstider:


 Mandag-Fredag              (kl. 09:00 - 17:00)

 torsdag                          (kl. 09:00 - 19:00)

 Lørdag                           (kl. 10:00 - 15:00)